PVC stolarija

PVC STOLARIJA

PVC profili po najsavremenijoj nemačkoj tehnologiji proizvodnje. Neograničene mogućnosti oblikovanja, po individualnim nacrtima.

Prozori i vrata daju vašoj kući karakterističan izgled. Izaberite između stolarije iz uvoza, nemačkog proizvođača Inoutic ili srpskog proizvoda Elitherm, koji se proizvodi po nemačkoj licenci i najsavremenijim standardima proizvodnog procesa. Šta god da odaberete nećete pogrešiti - Proizvode karakteriše visok kvalitet završne obrade koji garantuje savršenu zvučnu i termo izolaciju. Okovi nemačke firme Sigenia, proizvedeni tako da ispune sve evropske standarde, koriste se za oba profila.
Kontaktirajte nas

INOUTIC

Više od polovine prozora u nemačkim domovima dolazi iz fabrike Inoutic aubi.

Inoutic je vodeći evropski proizvođač PVC profila. U doba kada je energija skupa, veliki akcenat stavlja se na energetsku efikasnost i uštedu energije. Baziran na visokokvalitetnim sirovinama i savremenom načinu proizvodnje, Inoutic stolarija zadovoljiće sve potrebe Vašeg doma.

ELITHERM

3 godine garancije kao dokaz vrhunskog kvaliteta.

PVC profil ELITHERM je pouzdan, jer se proizvodi od sirovina nemačkog porekla koje garantuju odličan kvalitet. PVC sistem Elitherm je petokomorni koji je jednostavan za rukovanje, izdržljiv, štedi energiju i omogućava izvanrednu zvučnu i termičku izolaciju. Njegov kvalitet potvrđuju Rosenheim i IMS sertifikati.

Prepustite Vaš posao profesionalcima

ZNANJE I ISKUSTVO SU NAŠE REFERENCE

Kontaktirajte nas

GC DOJČINOVIĆ

Aradska 1, Zvezdara, Beograd

Telefon / Fax: +381 11 38 20 458

Mobilni 1: +381 65 286 66 88

Mobilni 2: +381 63 275 475

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web: www.gradjevinskicentar.rs