ALU stolarija

ALU STOLARIJA

Energetski efikasna, lagana konstrukcija za zastakljivanje većih površina, sa velikom čvrstinom i otpornošću na vremenske uticaje.

Visok kvalitet prozora i stolarije garantuje nepropustljivost na vetar, kišu i sneg. ALU profili grčkog porekla, Alumil i Aluminco u kombinaciji sa okovima Stublina srpskog porekla, pružiće Vašem prostoru novi izgled. Investicija u novu ALU stolariju će Vam i sačuvati novac kroz uštedu energije, a takođe će Vam i garantovati sigurnost zbog svoje čvrste konstrukcije. Dug vek trajanja i jeftino održavanje proizvoda takođe su plus.
Kontaktirajte nas

ALUMIL

Višestruko nagrađivana i međunarodno priznata.

Prodaja ALUMIL proizvoda je u konstantnom rastu širom sveta, a u ovom delu Evrope važe za najvećeg proizvođača ALU stolarije. Aluminijumski sistemi su istaknuti po konstrukcionom savršenstvu, modernom planiranju i izdržljivosti, uz visoku estetiku i funkcionalnost. Takođe, su kompatibilni uz omogućavanje različitih kombinacija.

ALUMINCO

Aluminco proizvodi datiraju još od 1982. godine i prisutni su u više od 60 država.

Fokusirani na stalnu proveru kvaliteta, Aluminco proizvodi postali su standard u ALU industriji. Moderan sistem proizvodnje i kvalitet sirovina koje se mogu reciklirati 100%, garantuju uštedu energije i sigurnost objekta.

Prepustite Vaš posao profesionalcima

ZNANJE I ISKUSTVO SU NAŠE REFERENCE

Kontaktirajte nas

GC DOJČINOVIĆ

Aradska 1, Zvezdara, Beograd

Telefon / Fax: +381 11 38 20 458

Mobilni 1: +381 65 286 66 88

Mobilni 2: +381 63 275 475

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Web: www.gradjevinskicentar.rs